Direct contact met ons?
030 72 10 714
Stel direct een vraag

Vastgoed- en huurrecht

Aan- en verkoop en huur- en verhuur van vastgoed brengt veel juridische aspecten met zich mee. Gelukkig wordt er vaak gewerkt met goede en deugdelijke contracten, maar twijfel je aan een contract waar bijvoorbeeld de wederpartij mee aan komt, aarzel dan niet om dit door een juridische vastgoed specialist te laten toetsen.

Ook is het goed om informatie in te winnen over zaken zoals erfdienstbaarheden of bijvoorbeeld (bekende of vermeende verborgen) gebreken aan het object. Weet je bijvoorbeeld wat de mededelingsplicht inhoud als je een pand verkoopt?

Bij eerlijkmetrecht werken gespecialiseerde juristen die zich dagelijks bezig houden met vraagstukken en geschillen op dit gebied. Zij staan voor je klaar om jouw adviesvraag of zaak van begin tot eind door het juridische traject te loodsen en zijn bij uitstek jouw juridische partner voor al je vastgoed gerelateerde kwesties. Of je nu een particulier, kleine ondernemer, woningcorporatie of VvE-beheerder bent, bij ons ben je aan het juiste adres voor een duidelijk, pragmatisch en vooral eerlijk advies.

Zaken waar we u bij kunnen helpen:

We werken met eerlijke uurtarieven en hanteren transparante prijsafspraken.

Kijk voor de mogelijkheden op tarieven.

Laatste video blog

Wie is aansprakelijk voor verborgen gebreken bij een koopwoning?

Gepubliceerd op 30 nov. 2016
Nu de economie en woningmarkt blijven aantrekken, vinden er jaarlijks steeds meer woning transacties plaats. Het gevolg hiervan is dat kopers die verliefd zijn geworden op een huis, steeds minder voorafgaand onderzoek doen naar de staat van de woning aangezien er meer kapers op de kust zijn en dus snel een bod willen uitbrengen. In deze vlog zal Paul Richter uiteenzetten dat dit erg onverstandig is en zal hij nader ingaan op de risicoverdeling bij de aanwezigheid van gebreken aan de verkochte woning.

Voor meer informatie lees het artikel over dit onderwerp.