Klanten
beoordelen
ons met een:

8,1

Stel direct een vraag

Privacy

Hoe is de privacy binnen jouw organisatie geregeld? Voldoet jouw organisatie aan de AVG? Hoe zorg je voor privacy awareness binnen jouw organisatie? Tijdens deze training krijg je inzicht in de AVG en wat dit voor jouw organisatie betekent. Tijdens deze training is er voldoende gelegenheid tot het stellen van vragen en het inbrengen van eigen praktijkcases.

AVG workshop 4 april 2019 bij eerlijk in Utrecht

De privacywetgeving is op 25 mei 2018 veranderd. Vanaf dan is de AVG van toepassing. Niet alleen de privacywetgeving zelf verandert, ook de boetes die de Autoriteit Persoonsgegevens (AP) kan opleggen worden fors verhoogd. Het is dus van groot belang dat je op de hoogte bent en blijft van de doorgevoerde wijzigingen. Tijdens de training leer je hoe je je aan de regels van de AVG houdt en hoe je dus de oplegging van een hoge boete kunt voorkomen.

Schrijf je nu vast in voor één van onze trainingen. Het aantal plaatsen is beperkt, omdat wij onze trainingen bewust in kleine groepen geven. Zo hebben onze deelnemers veel ruimte voor het stellen van vragen en het inbrengen van eigen zaken.

Tijdens de workshop komen de volgende vragen aan bod:

Programma

Data en locatie

4 april 2019, Euclideslaan 70 (4e verdieping) Utrecht

Kosten

Er zijn geen kosten verbonden aan deze training.

Aanmelden

Via academy@eerlijkmetrecht.nl onder vermelding van Training Privacy

*Deze training gaat alleen door bij voldoende deelname

Docent

Hannah Brenninkmeijer

Aanmelden

Deel deze training