Klanten
beoordelen
ons met een:

8,1

Stel direct een vraag

Actualiteiten arbeidsrecht

Het arbeidsrecht is continu in beweging. Voor een HR-adviseur is het van essentieel belang om op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen in het arbeidsrecht. In deze training komen de belangrijkste onderwerpen op een praktische en interactieve wijze aan bod. Onze juristen delen door middel van praktijkvoorbeelden hun ervaringen. Je krijgt tips die je direct in jouw eigen praktijk kunt toepassen. Na afloop van deze training ben je weer helemaal up-to-date

Inhoud

Het arbeidsrecht is continu in beweging. Voor een HR-adviseur is het van essentieel belang om op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen in het arbeidsrecht. In deze training komen de belangrijkste onderwerpen op een praktische en interactieve wijze aan bod. Onze juristen delen door middel van praktijkvoorbeelden hun ervaringen. Je krijgt tips die je direct in jouw eigen praktijk kunt toepassen. Na afloop van deze training ben je weer helemaal up-to-date.

Onderwerpen die aan bod kunnen komen zijn onder andere:

Er zal veel aandacht uitgaan naar de WWZ en recente uitspraken naar aanleiding van deze wet. Je krijgt tips die je direct in jouw eigen praktijk kunt toepassen. Tijdens de training is er voldoende gelegenheid voor het stellen van vragen.

Programma

13.00 – 16.30 uur

Doelgroep

Bedrijfsjuristen en HR professionals

Kosten

Kosten voor deze training: € 195,- excl. btw per persoon (incl. koffie/thee en reader)

*Deze training gaat alleen door bij voldoende deelname

Datum

24 juni 2019

Locatie: Utrecht

Docent

De training wordt gegeven door Hannah Brenninkmeijer en Bianca Metsemakers.

 

Aanmelden

Deel deze training