Direct contact met ons?
030 72 10 714

Testimonials

Wij doen ons werk pas goed als onze relaties blij zijn. Happy relations dat is tenslotte waar wij voor staan. Wij waarderen het in dit kader zeer dat enkele van onze opdrachtgevers bereid zijn om hun ervaringen met u te delen.


Lees hieronder wat anderen over ons zeggen:

“Zeer goed, levendig en enthousiast.”

Jurist | Naar aanleiding van een training over de Wet Werk & Zekerheid
FNV Horeca bond

“Wij werken met een aantal partijen samen en de reden waarom ik graag met eerlijkmetrecht werk is dat ik altijd snel een reactie krijg. Dus wat mij betreft: Goed en snel!”

Annemarie van Loo | HR Specialist
NH Hotels

“Ik was als manager van een legal team op zoek naar een tijdelijke kracht die ons team kon versterken tijdens het zwangerschapsverlof van een collega. Ik was op zoek naar een dynamische en flexibele jurist die voldoende werkervaring had om snel zelfstandig te kunnen opereren. De belofte van eerlijkmetrecht: “wij gaan je ontzorgen” klonk als muziek in mijn oren. Eerlijkmetrecht heeft die belofte meer dan ingelost. De betreffende medewerker was binnen no time een zeer gewaardeerde en graag geziene collega die ons veel werk uit handen genomen heeft. Eerlijkmetrecht wist precies waar onze behoeftes lagen, een mooie samenwerking was het gevolg.”

Marieke Rempt-Egbers | HR Labour Affairs/Legal
ING

“Deskundig, vlot en een goede interactie tussen beide trainers.”

Jurist | Naar aanleiding van een training actualiteiten arbeidsrecht
VvAA

Wij werken onder andere voor:


Klanten van eerlijkmetrecht