Direct contact met ons?
030 72 10 714
Stel direct een vraag

Tarieven

eerlijk juridisch advies

Uurtarieven

Wij houden van transparantie en helderheid vooraf. Daarnaast willen we het niet onnodig ingewikkeld maken en onaangename verrassingen voorkomen.

Kijkt u in onderstaand overzicht of vraag ons naar de mogelijkheden:

Vaste prijzen

Naast uurtarieven zijn ook vaste prijsafspraken mogelijk. Gelet op de vele jaren ervaring op het gebied van dossierbehandeling kunnen wij vooraf inschatten wat ongeveer de tijdsbesteding zal zijn in een bepaalde zaak. Dit betekent dat u vooraf zeker weet waar u aan toe bent!

Houdt u er bij een vaste prijs (oftewel ‘fixed price’) rekening mee dat dit neerkomt op ureninschatting maal uurtarief plus een kleine marge. In dat geval lopen wij het risico als er onverhoopt meer tijd met de zaaksbehandeling gemoeid is en weet u waar u aan toe bent.

Abonnementen

Wanneer u op regelmatige basis juridische vraagstukken heeft, dan kunnen we u een maatwerk abonnement aanbieden. We geven u dan juridisch advies en staan u bij in het kader van allerhande juridische procedures tegen een vast bedrag per maand, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Uiteraard kijken we regelmatig of de maandelijkse betaling in de pas loopt met de hoeveelheid werk. In het kader van de abonnementen geldt over het algemeen dat hoe meer werk wij voor u verrichten, hoe hoger de korting en hoe lager het uiteindelijke tarief. 


eerlijk academy

Zoals bij alle vormen van dienstverlening geldt ook voor de eerlijk academy dat er sprake is van transparante tarieven.

Het tarief dat geldt voor de trainingen en opleidingen vanuit de eerlijk academy bedraagt €195,- ex btw per persoon per dagdeel (bij een minimale deelname van 8 personen).

Uiteraard zijn in voorkomende situaties maatwerk afspraken mogelijk, bijvoorbeeld van incompany trainingen. Neemt u gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.


eerlijk interim professionals

Ook eerlijk interim professionals werkt op basis van eerlijke en transparante tarieven en marges.

De uurtarieven van eerlijkmetrecht liggen in 2019 tussen de € 40,- en € 135,- per uur exclusief btw, met uitzondering van gespecialiseerde pensioenzaken*. En ook dagtarieven zijn mogelijk.

Ook bij deze vorm van dienstverlening zijn verschillende afspraken mogelijk en kijken we graag samen met u wat het beste aansluit op uw behoefte.


Laatste video blog

Wat te doen met een zieke werknemer?

Gepubliceerd op 10 nov. 2017

Als werkgever kan je te maken krijgen met een zieke werknemer. Maar wat zijn als werkgever je rechten en plichten en hoe kan je een zieke werknemer helpen? Specialist arbeidsrecht Jony van Beers legt in 5 stappen uit wat je als werkgever kunt doen.