Direct contact met ons?
030 72 10 714

Statement naar aanleiding van de Radar uitzending van maandag 4 maart

Eerlijkmetrecht is naast haar advies, academy en interim praktijk ook al jarenlang trouwe partner van diverse partijen als flexpartner. Dit werk verrichten we met name met onze eigen juristen binnen ons outsourcingsteam.

Wij betreuren het dat onze outsourcingspraktijk maandagavond vrij negatief in een Radar uitzending gekomen is. We gaan daar zo spoedig mogelijk over in gesprek met de betrokken verzekeraar omdat wij ons in de daar voorgestelde zaken niet herkennen.

Daarbij geldt dat wij staan voor de kwaliteit die dag in dag uit wordt geleverd door onze juristen. De resultaten van onze werkzaamheden binnen dit team worden geborgd door een continue toetsing aan de vereisten zoals het Verbond van Verzekeraars heeft vastgesteld en ook de goede klanttevredenheidcijfers die we al jarenlang krijgen gelden als borging hiervan. Verder hebben wij altijd in volledige transparantie en conform afspraken met onze opdrachtgevers gehandeld en bestaat er volledige transparantie met betrekking tot eventuele marges. We hebben deze opdrachtgevers aangegeven dat als er behoefte is aan een nadere aanscherping of wijziging van deze afspraken omdat daar thans aanleiding voor is wij daar graag met hen over in gesprek gaan.

Laatste video blog

Wat te doen met een zieke werknemer?

Gepubliceerd op 10 nov. 2017

Als werkgever kan je te maken krijgen met een zieke werknemer. Maar wat zijn als werkgever je rechten en plichten en hoe kan je een zieke werknemer helpen? Specialist arbeidsrecht Jony van Beers legt in 5 stappen uit wat je als werkgever kunt doen.