Direct contact met ons?
030 72 10 714
Stel direct een vraag

Onderwijsrecht

Het onderwijs is constant in beweging en de veranderingen volgen elkaar snel op. Om binnen deze snel veranderde omgeving het overzicht te bewaren, kan juridische ondersteuning prettig zijn.

Met welke onderwijsrecht vragen kun je bij ons terecht?

Bij ons werken juristen, afkomstig uit het onderwijs, die zijn gespecialiseerd in het onderwijsrecht en de school kunnen bijstaan, ondersteunen en adviseren bij  uiteenlopende vragen, zoals: zijn de benoemingen/aanstellingen van mijn werknemers wel in orde, hoe ga ik om met een ziek personeelslid, wanneer mag ik overgaan tot schorsen van een leerling of docent, welk juridisch advies geef ik ouders bij vragen over verwijdering van een leerling,  is mijn school wel privacy-proof, wat moet ik doen nu de ambtenarenstatus de komende jaren gaat veranderen?

Wij werken vraag-gericht, waar mogelijk out of the box en vanuit de praktijk, waarbij er met de school gewerkt wordt aan een juiste en correcte oplossing. Hierbij staan wij zowel onderwijsinstellingen (besturen, Raden van Toezicht) bij als particulieren (leerlingen, studenten, ouders, medezeggenschapsraden, docenten/leerkrachten/hoogleraren  en directies) bij.

Voor snel, inventief en deskundig advies is de school bij ons aan het juiste adres. Ook voor het geven van cursussen, eventueel over een door de school gekozen onderwerp, denken wij graag mee.

Wil je dat wij met de school meedenken op juridisch gebied, alleen af en toe een juridische brief opstellen bij een acute situatie, contracten controleren of alleen even ruggenspraak houden, bij ons staat de vraag van de school centraal . Wij vinden alle vormen van dienstverlening interessant. Eerlijkmetrecht is hét betaalbare alternatief voor de gevestigde orde aan juridische dienstverlening!

We werken met eerlijke uurtarieven en hanteren transparante prijsafspraken. Kijk voor de mogelijkheden op tarieven.

Bel nu voor direct een eerste advies!