Direct contact met ons?
030 72 10 714

Samenwerking aangaan externe partij

‹ Terug naar Ondernemingsrecht

Een samenwerking met andere partijen vraagt om duidelijke afspraken. Dit om voortgang in het proces te houden, maar ook om misverstanden te voorkomen. Een samenwerking gaat natuurlijk beter wanneer je op voorhand goede afspraken maakt over wat je samen gaat doen. Welke bijdrage leveren partijen bijvoorbeeld aan de samenwerking en hoe worden resultaten verdeeld?

Een belangrijk deel van de samenwerkingsovereenkomst gaat over intellectueel eigendom. Dit gedeelte van de overeenkomst zorgt ervoor dat de externe partij niet profiteert van jouw uitvinding of dat kennis uitlekt naar een concurrent. Maak dus als samenwerkingspartij vooraf afspraken!

Hoe gaan onze professionals te werk?
Het is belangrijk om te weten dat onze professionals te allen tijde maatwerk leveren. Wij willen graag weten wat je als klant wil, zodat we samen een doel kunnen vaststellen om dit vervolgens te realiseren.

Daarnaast is het van wederzijds belang dat je een klik hebt met de jurist/advocaat en dat hij of zij begrijpt dat een goed advies niet altijd ingewikkeld en lang behoeft te zijn. Wat hierop aansluit is dat we onze klanten snel te woord willen staan en daarom werken met korte lijnen, één contactpersoon.

Onze specialisten helpen jou als klant en wijzen je op de haken en ogen van de juridische inhoud. Het is dan ook raadzaam om altijd een jurist in te schakelen indien je een samenwerkingsovereenkomst op wilt stellen.

Ben je van plan een samenwerking met een externe partij aan te gaan? Neem dan direct contact op met onze specialist ondernemingsrecht!

Laatste video blog

Wat te doen met een zieke werknemer?

Gepubliceerd op 10 nov. 2017

Als werkgever kan je te maken krijgen met een zieke werknemer. Maar wat zijn als werkgever je rechten en plichten en hoe kan je een zieke werknemer helpen? Specialist arbeidsrecht Jony van Beers legt in 5 stappen uit wat je als werkgever kunt doen.