Direct contact met ons?
030 72 10 714

Opstellen van algemene voorwaarden

‹ Terug naar Ondernemingsrecht

Bij het aangaan van een contract zijn algemene voorwaarden een onderdeel van de afspraken die worden gemaakt. De algemene voorwaarden zijn onderdeel van het af te sluiten contract.

Het voordeel van het gebruiken van algemene voorwaarden voor u als ondernemer is dat daardoor het contract beknopt kan blijven. Alle belangrijke punten zet u in de algemene voorwaarden zodat u die niet elke keer behoeven te worden opgenomen in het contract. Dat geldt zowel bij inkoop- als verkoopcontracten. Dat zijn namelijk contracten die veelal standaard zijn en zich dus goed lenen om beknopt te houden en de algemene voorwaarden van toepassing te verklaren.

Eerlijkmetrecht helpt u graag bij het opstellen of beoordelen van de door u gebruikte algemene voorwaarden, of het nu inkoop- of verkoopvoorwaarden betreft. Als u dit één keer goed op papier laat zetten door eerlijkmetrecht, dan heeft u daar heel lang profijt van.

Ook kan eerlijkmetrecht u adviseren over hoe er in de praktijk voor zorg te dragen dat deze voorwaarden ook daadwerkelijk gelding hebben tussen partijen. Wel zo makkelijk!

Gerelateerde Artikelen

Laatste video blog

Wat te doen met een zieke werknemer?

Gepubliceerd op 10 nov. 2017

Als werkgever kan je te maken krijgen met een zieke werknemer. Maar wat zijn als werkgever je rechten en plichten en hoe kan je een zieke werknemer helpen? Specialist arbeidsrecht Jony van Beers legt in 5 stappen uit wat je als werkgever kunt doen.