Direct contact met ons?
030 72 10 714

Bent u MKB ondernemer?

‹ Terug naar Ondernemingsrecht

Als MKB ondernemer heeft u dagelijks te maken met (veranderende) wetgeving en terwijl u bezig wilt zijn met het product dat u verkoopt of de diensten die u verleent, wordt van een MKB ondernemer verwacht dat hij van alle markten thuis is.

Bij eerlijkmetrecht vindt u alle juridische expertises waar u als MKB ondernemer mee te maken krijgt onder één dak. Of dit nu arbeidsrecht, ondernemingsrecht, bestuursrecht of pensioenrecht betreft, eerlijkmetrecht heeft op al deze vlakken de kennis en kunde in huis.

Dus als u  vragen heeft over algemene voorwaarden, een huurcontract, arbeidsvoorwaarden, zieke of disfunctionerende werknemers, contracten of geschillen met leveranciers, of misschien wel de aanvraag van een vergunning bij de gemeente, de juristen van eerlijkmetrecht en de advocaten van EMR zijn u hierbij graag van dienst!

Onze missie is ‘Business Happiness’, en dat houdt in dat wij u willen ontzorgen op het vlak waar wij goed in zijn zodat u zich bezig kunt houden in datgeen waar u goed in bent!

Bij de juristen van eerlijkmetrecht en de advocaten van EMR hoeft u zich bovendien geen zorgen te maken over de factuur. Kosten worden vooraf besproken, er gelden scherpe tarieven en als u het een prettig idee vindt spreken we vast prijzen af. Daarnaast spreken en schrijven we in begrijpelijke taal en streven wij naar een duurzame samenwerking, welke slechts bereikt wordt als u tevreden bent.

Onze kernwaarden zijn toegankelijk, transparant en duurzaam!

Laatste video blog

Wat te doen met een zieke werknemer?

Gepubliceerd op 10 nov. 2017

Als werkgever kan je te maken krijgen met een zieke werknemer. Maar wat zijn als werkgever je rechten en plichten en hoe kan je een zieke werknemer helpen? Specialist arbeidsrecht Jony van Beers legt in 5 stappen uit wat je als werkgever kunt doen.