Direct contact met ons?
030 72 10 714

Bent u een start-up?

‹ Terug naar Ondernemingsrecht

Als startende ondernemer bent u niet alleen bezig met uw product of dienst te positioneren, maar zult u ook een aantal juridische zaken moeten regelen.

Zo zult u moeten nadenken over de voordelen van het hebben van eigen algemene voorwaarden en goede juridische contacten met bijvoorbeeld leveranciers of samenwerkingspartners. Maar wilt u ook graag worden geïnformeerd over alles wat erbij komt kijken als u personeel in dienst neemt en welke flexibelere vormen van samenwerkingen er mogelijk zijn. Daarnaast zijn vragen omtrent het huren van bedrijfsruimte en het aangaan van een pensioenregeling mogelijk onderwerp waarover u graag geadviseerd wilt worden.

Bent u voornemens om samen met één of meerder business partner(s) te ondernemen dan is het eveneens verstandig om de afspraken die onderling gemaakt worden contractueel vast te leggen. Dit uiteraard om te voorkomen dat als er op enig moment andere belangen of uit elkaar lopende ambities ontstaan er onduidelijkheid bestaat over wie waar recht op heeft.

Bij de juristen van eerlijkmetrecht en de advocaten van EMR advocaten heeft u alle expertise die u op juridisch gebied nodig heeft onder één dak en hoeft u zich bovendien geen zorgen te maken over de factuur. Kosten worden vooraf besproken, er gelden scherpe tarieven en als u het een prettig idee vindt spreken we vast prijzen af.

Als startende ondernemer of zzp-er bent u dus bij ons aan het juiste adres. Wij adviseren u graag omtrent de juridische vraagstukken waar u als ondernemer tegenaan loopt, zodat u met een gerust hart van start kunt gaan en ‘happy business’ kunt bedrijven!

Laatste video blog

Wat te doen met een zieke werknemer?

Gepubliceerd op 10 nov. 2017

Als werkgever kan je te maken krijgen met een zieke werknemer. Maar wat zijn als werkgever je rechten en plichten en hoe kan je een zieke werknemer helpen? Specialist arbeidsrecht Jony van Beers legt in 5 stappen uit wat je als werkgever kunt doen.