Direct contact met ons?
030 72 10 714

Bedrijfsvorm

‹ Terug naar Ondernemingsrecht

Er bestaan een groot aantal vormen van samenwerking, waarbij de bekendste wel zijn de vennootschap onder firma (VOF)de maatschap en de besloten vennootschap (BV).

Naast dat er fiscale redenen kunnen spelen om voor een van deze drie samenwerkingsvormen te kiezen, is het ook van belang vanuit juridisch oogpunt duidelijk te krijgen welke van deze vormen voor jou en je partners het beste past. Daarbij is uiteraard een van de belangrijkste vragen ‘hoe zit het met de aansprakelijkheid van mij als partner in deze samenwerkingsvorm indien er een claim komt van bijvoorbeeld een klant’. Er zijn dus belangrijke verschillen op onder andere het gebied van aansprakelijkheid, bevoegdheid en kostenverdeling. Onze specialisten helpen je verder!

Hoe gaan onze professionals te werk?

Het is belangrijk om te weten dat onze professionals te allen tijde maatwerk leveren. Wij willen graag weten wat je als klant wil, zodat we samen een doel kunnen vaststellen om dit vervolgens te realiseren.

Daarnaast is het van wederzijds belang dat je een klik hebt met de jurist/advocaat en dat hij of zij begrijpt dat een goed advies niet altijd ingewikkeld en lang behoeft te zijn. Wat hierop aansluit is dat we onze klanten snel te woord willen staan en daarom werken met korte lijnen, één contactpersoon.

Onze specialisten helpen jou als klant en wijzen je op de haken en ogen van de juridische inhoud.

Ben je van plan een samenwerking aan te gaan of kunnen wij je helpen met je huidige samenwerking? Neem dan direct contact op met onze specialist ondernemingsrecht!

Laatste video blog

Wat te doen met een zieke werknemer?

Gepubliceerd op 10 nov. 2017

Als werkgever kan je te maken krijgen met een zieke werknemer. Maar wat zijn als werkgever je rechten en plichten en hoe kan je een zieke werknemer helpen? Specialist arbeidsrecht Jony van Beers legt in 5 stappen uit wat je als werkgever kunt doen.