Direct contact met ons?
030 72 10 714

Aandeelhoudersgeschillen

‹ Terug naar Ondernemingsrecht

De aandeelhouders zijn binnen je onderneming eigenlijk de kern van de bedrijfsvoering. Zij nemen immers de belangrijke besluiten. Het is dan ook belangrijk dat de algemene vergadering van aandeelhouders, de ava, goed functioneert en dat daar geen onderlinge strubbelingen zijn. Het kan natuurlijk altijd gebeuren dat er tussen aandeelhouders onderling een geschil ontstaat. Het gevolg hiervan kan zijn dat de hele besluitvorming stil komt te liggen. Dan moet er zo snel mogelijk iets gebeuren.

Het is, om te beginnen, van belang dat je als aandeelhouder en/of bestuurder op tijd juridische ondersteuning in de hand neemt om een oplossing te zoeken. Wij helpen je hiermee!

Hoe gaan onze professionals te werk?
Het is belangrijk om te weten dat onze professionals te allen tijde maatwerk leveren.

Wij willen graag weten wat je als klant wil, zodat we samen een doel kunnen vaststellen om dit vervolgens te realiseren. Onze specialisten helpen jou als klant en wijzen je op de haken en ogen van de juridische inhoud.

Daarnaast is het van wederzijds belang dat je een klik hebt met de jurist/advocaat en dat hij of zij begrijpt dat een goed advies niet altijd ingewikkeld en lang behoeft te zijn. Wat hierop aansluit is dat we onze klanten snel te woord willen staan en daarom werken met korte lijnen, één contactpersoon.

Is er sprake van een aandeelhoudersgeschil binnen je organisatie en heb je hulp nodig? Neem dan direct contact op met onze specialist ondernemingsrecht.

Laatste video blog

Wat te doen met een zieke werknemer?

Gepubliceerd op 10 nov. 2017

Als werkgever kan je te maken krijgen met een zieke werknemer. Maar wat zijn als werkgever je rechten en plichten en hoe kan je een zieke werknemer helpen? Specialist arbeidsrecht Jony van Beers legt in 5 stappen uit wat je als werkgever kunt doen.