Direct contact met ons?
030 72 10 714
Stel direct een vraag

Ondernemingsrecht

Elke ondernemer of onderneming richt zich bij voorkeur op de producten en of diensten die worden verkocht; de zogenaamde keyprocessen van de onderneming. Dat is waar de onderneming en haar mensen goed in zijn. Echter, de samenleving verjuridiseert steeds meer en daar krijgen ook ondernemers en hun ondernemingen mee te maken.

Er moeten een aantal zaken binnen de onderneming goed worden vastgelegd om rechten te waarborgen en helderheid te realiseren. De juristen van eerlijkmetrecht zijn er om je daarin te ontzorgen zodat je de onderneming kan laten doen waar deze goed in is. Wij hebben ruime ervaring op het gebied van ondernemingsrecht. Zowel waar het betreft adviseren over contracten, samenwerkingsvormen, overnames of dreigende geschillen, als waar het gaat om de situatie dat je daadwerkelijk in rechte bent betrokken of je een juridische procedure moet starten om je gelijk te halen.

Bij ons werken juristen en advocaten die ervaring hebben binnen de diverse aspecten en onderdelen van het ondernemingsrecht. Zij zijn werkzaam geweest bij advocatenkantoren, in het (internationale) bedrijfsleven en in de consultancy. Zij begrijpen goed wat je als ondernemer bezig houdt en kunnen daarom vanuit die achtergrond je praktijkgericht adviseren. Dus geen langdradige adviezen, maar concreet met jou samen aan de slag!

Voor snel, deskundig en praktijk gericht juridische ondersteuning tegen scherpe prijzen ben je bij ons aan het juiste adres! We werken met eerlijke uurtarieven en hanteren transparante prijsafspraken. Kijk voor de mogelijkheden op tarieven.

Laatste video blog

Wat te doen met een zieke werknemer?

Gepubliceerd op 10 nov. 2017

Als werkgever kan je te maken krijgen met een zieke werknemer. Maar wat zijn als werkgever je rechten en plichten en hoe kan je een zieke werknemer helpen? Specialist arbeidsrecht Jony van Beers legt in 5 stappen uit wat je als werkgever kunt doen.