Direct contact met ons?
030 72 10 714
Stel direct een vraag

Ondernemingsrecht

Elke ondernemer of onderneming richt zich bij voorkeur op de producten en of diensten die worden verkocht; de zogenaamde keyprocessen van de onderneming. Dat is waar de onderneming en haar mensen goed in zijn. Echter, de samenleving verjuridiseert steeds meer en daar krijgen ook ondernemers en hun ondernemingen mee te maken.

Er moeten een aantal zaken binnen de onderneming goed worden vastgelegd om rechten te waarborgen en helderheid te realiseren. De juristen van eerlijkmetrecht en advocaten van EMR advocaten zijn er om u daarin te ontzorgen zodat u de onderneming kan laten doen waar deze goed in is. Wij hebben ruime ervaring op het gebied van ondernemingsrecht. Zowel waar het betreft adviseren over contracten, samenwerkingsvormen, overnames of dreigende geschillen, als waar het gaat om de situatie dat u daadwerkelijk in rechte bent betrokken of u een juridische procedure moet starten om uw gelijk te halen.

Bij ons werken juristen en advocaten die ervaring hebben binnen de diverse aspecten en onderdelen van het ondernemingsrecht. Zij zijn werkzaam geweest bij advocatenkantoren, in het (internationale) bedrijfsleven en in de consultancy. Zij begrijpen goed wat u als ondernemer bezig houdt en kunnen daarom vanuit die achtergrond u praktijkgericht adviseren. Dus geen langdradige adviezen, maar concreet met u samen aan de slag!

Voor snel, deskundig en praktijk gericht juridische ondersteuning tegen scherpe prijzen bent u bij ons aan het juiste adres! We werken met eerlijke uurtarieven en hanteren transparante prijsafspraken. Kijk voor de mogelijkheden op tarieven.

Laatste video blog

Wie is aansprakelijk voor verborgen gebreken bij een koopwoning?

Gepubliceerd op 30 nov. 2016
Nu de economie en woningmarkt blijven aantrekken, vinden er jaarlijks steeds meer woning transacties plaats. Het gevolg hiervan is dat kopers die verliefd zijn geworden op een huis, steeds minder voorafgaand onderzoek doen naar de staat van de woning aangezien er meer kapers op de kust zijn en dus snel een bod willen uitbrengen. In deze vlog zal Paul Richter uiteenzetten dat dit erg onverstandig is en zal hij nader ingaan op de risicoverdeling bij de aanwezigheid van gebreken aan de verkochte woning.

Voor meer informatie lees het artikel over dit onderwerp.