Direct contact met ons?
030 72 10 714

MVO

In het verlengde van haar kernwaarden en missie vindt eerlijkmetrecht het belangrijk om ook op het gebied van duurzaamheid en ethiek bij te dragen aan het maatschappelijk belang. Dit gebeurt al op verschillende manieren onder meer door sponsorinitiatieven zowel landelijk als lokaal, maar bijvoorbeeld ook door het bewerkstelligen van een vrijwilligersdag voor al onze medewerkers. We zullen onze initiatieven op maatschappelijk vlak zichtbaar gaan maken om ook op deze wijze de goede doelen organisaties een warm hart toe te dragen.


eerlijk-DoppersOok streven wij bij het gebruik van materialen en het inrichten van onze kantoorruimten duurzaamheid na. Zo maken wij waar mogelijk gebruik van fair trade producten en streven wij naar een paperless office, ondanks het feit dat dit in onze dienstverlening vooralsnog niet volledig mogelijk is. Voor ons drukwerk wordt gebruik gemaakt van duurzaam en FSC –gecertificeerd papier en ook in ons personeelsbeleid komt duurzaamheid terug, bijvoorbeeld in de vorm van kantoorfietsen.

 


Eerlijk draagt de volgende doelen en initiatieven een warm hart toe:


Liliane Fonds

Het Liliane Fonds geeft kinderen met een handicap in ontwikkelingslanden een eerlijke kans. De gelijkwaardigheid van kinderen met een handicap staat centraal in het werk van het Liliane Fonds. Het doel van het Liliane Fonds is een wereld waarin kinderen met een handicap gelijkwaardig en zo volledig mogelijk meedoen – thuis en in hun gemeenschap – en waarin hun leven de hoogst haalbare kwaliteit heeft. Wij als eerlijkmetrecht dragen graag een steentje bij bij het verwezenlijken van de droom van het Lilane Fonds.

Om deze reden doneert eerlijkmetrecht in 2018 per verzonden factuur € 1,- aan het Liliane Fonds.

 

KWF kanker bestrijding

‘Samen komen we steeds dichterbij’, dat is het motto van KWF Kankerbestrijding waar eerlijkmetrecht zich volledig bij aansluit. KWF is vastberaden om kanker zo snel mogelijk te verslaan en haar ideaal is een wereld waarin niemand meer sterft aan deze ziekte. Aan het doel van KWF om minder mensen met kanker, meer mensen die genezen en een betere kwaliteit van leven voor kankerpatiënten te bewerkstelligen draagt eerlijkmetrecht dan ook graag een steentje bij.

Om deze reden doneerde eerlijkmetrecht in heel 2017 per verzonden factuur € 1,- aan KWF Kankerbestrijding.

 

 Oxfam Novib

oxfam-Novib

Oxfam Novib is een organisatie die zich inzet voor eerlijkheid op de wereld en duurzame relaties. Wij als eerlijkmetrecht dragen deze organisatie een warm hart toe en dragen dan ook graag een steentje bij aan het verwezenlijken van de doelstellingen van Oxfam Novib.

In het licht hiervan doneerde eerlijkmetrecht in heel 2016 per verzonden factuur € 1,- aan Oxfam Novib.

 

Eerlijk vrijwilligersdag 2018

In 2018 zetten alle eerlijk medewerkers zich een dag in voor een door hun zelf gekozen goed doel.