Direct contact met ons?
030 72 10 714
Stel direct een vraag

Mediation

U bent op zoek naar een oplossing maar het lukt u niet alleen? U wilt er graag samen op een constructieve wijze uitkomen? Of het vertrouwen weer herstellen? Dan is mediation iets voor u!

Als u besluit dat te doen, hoe vindt u dan de mediator die bij u past? In dat geval kunt u het beste vrijblijvend contact opnemen met eerlijkmetrecht: wij brengen u na een korte telefonische intake in contact met een mediator die bij u en uw situatie past.

Eerlijkmetrecht beschikt over een landelijk netwerk deskundige mediators, gespecialiseerd in werkzakelijk(echt)scheiding en familieconflicten (bij erfenis).

Herkent u zich in één van de onderstaande situaties?

Een mediator kan u dan helpen om er samen weer uit te komen. Een mediator zorgt ervoor dat alles besproken kan worden, dat weer naar elkaar geluisterd wordt en dat u samen tot een oplossing komt. Mediation werkt sneller en is goedkoper dan een gerechtelijke procedure en streeft naar duurzame oplossingen. Belangrijk, want vaak komt men elkaar weer tegen. Als zakenpartner, medewerker, collega, ouder, buur of familielid, op school, of op het werk. Door mediation vroeg in te zetten kan escalatie worden voorkomen.

Wij werken met eerlijke uurtarieven en hanteren transparante prijsafspraken.

Kijk voor de mogelijkheden op tarieven.