Direct contact met ons?
030 72 10 714
Stel direct een vraag

Mediation

Je bent op zoek naar een oplossing maar het lukt je niet alleen? Je wilt er graag samen op een constructieve wijze uitkomen? Of het vertrouwen weer herstellen? Dan is mediation iets voor jou!

Als je besluit dat te doen, hoe vind je dan de mediator die bij je past? In dat geval kun je het beste vrijblijvend contact opnemen met eerlijkmetrecht: wij brengen je na een korte telefonische intake in contact met een mediator die bij jou en jouw situatie past.

Eerlijkmetrecht beschikt over een landelijk netwerk deskundige mediators, gespecialiseerd in werkzakelijk(echt)scheiding en familieconflicten (bij erfenis).

Herken jij jezelf in één van de onderstaande situaties?

Een mediator kan je dan helpen om er samen weer uit te komen. Een mediator zorgt ervoor dat alles besproken kan worden, dat weer naar elkaar geluisterd wordt en dat je samen tot een oplossing komt. Mediation werkt sneller en is goedkoper dan een gerechtelijke procedure en streeft naar duurzame oplossingen. Belangrijk, want vaak komt men elkaar weer tegen. Als zakenpartner, medewerker, collega, ouder, buur of familielid, op school, of op het werk. Door mediation vroeg in te zetten kan escalatie worden voorkomen.