Direct contact met ons?
030 72 10 714

‘Voor kwalitatief, snel
en helder advies’

Direct een vraag stellen

Wat is eerlijk juridisch advies?

Een goede pragmatische dienstverlening tegen een eerlijke prijs! Juist vanwege de verschillende achtergronden in de advocatuur, het bedrijfsleven en de consultancy, hebben de juristen van eerlijkmetrecht veel parate kennis binnen specifieke branches en vanuit verschillende invalshoeken. Natuurlijk delen we binnen ons team onze kennis en ervaring en daar profiteer je merkbaar van.

Wij leveren kwalitatief hoogwaardig, snel, transparant en helder juridisch advies tegen scherpe tarieven. In een samenwerking met ons kantoor zul je onze kernwaarden toegankelijk, transparant en gericht op duurzame relaties onder meer herkennen aan de bereikbaarheid van onze professionals, wijze van advisering en facturatie. De vorm van de dienstverlening bepaal je zelf en ook of je wilt betalen op basis van uurtarieven, liever fixed fee afspraken maakt of een maatwerk abonnement afsluit heb je zelf in de hand. Desgewenst ontzorgen onze professionals je op locatie op interim- of insourcingsbasis. Mocht je hier behoefte aan hebben neem dan gerust contact met ons op om uiteraard vrijblijvend te sparren over de mogelijkheden hieromtrent.

Laatste video blog

Wat te doen met een zieke werknemer?

Gepubliceerd op 10 nov. 2017

Als werkgever kan je te maken krijgen met een zieke werknemer. Maar wat zijn als werkgever je rechten en plichten en hoe kan je een zieke werknemer helpen? Specialist arbeidsrecht Jony van Beers legt in 5 stappen uit wat je als werkgever kunt doen.