Direct contact met ons?
030 72 10 714

‘Voor kwalitatief, snel
en helder advies’

Direct een vraag stellen

Wat is eerlijk juridisch advies?

Een goede pragmatische dienstverlening tegen een eerlijke prijs! Juist vanwege de verschillende achtergronden in de advocatuur, het bedrijfsleven en de consultancy, hebben de juristen van eerlijkmetrecht en de advocaten van EMR Advocaten veel parate kennis binnen specifieke branches en vanuit verschillende invalshoeken. Natuurlijk delen we binnen ons team onze kennis en ervaring en daar profiteer je merkbaar van.

juridisch advies in samenwerking met advocatenWij leveren kwalitatief hoogwaardig, snel, transparant en helder juridisch advies tegen scherpe tarieven. In een samenwerking met ons kantoor zul je onze kernwaarden toegankelijk, transparant en gericht op duurzame relaties onder meer herkennen aan de bereikbaarheid van onze professionals, wijze van advisering en facturatie. De vorm van de dienstverlening bepaal je zelf en ook of je wilt betalen op basis van uurtarieven, liever fixed fee afspraken maakt of een maatwerk abonnement afsluit heb je zelf in de hand. Desgewenst ontzorgen onze professionals je op locatie op interim- of insourcingsbasis. Mocht je hier behoefte aan hebben neem dan gerust contact met ons op om uiteraard vrijblijvend te sparren over de mogelijkheden hieromtrent.

Laatste video blog

Aanzegplicht bij tijdelijke arbeidsovereenkomsten

Gepubliceerd op 20 jan. 2017

De meeste werkgevers en werknemers weten inmiddels dat werkgevers een aanzegverplichting hebben bij tijdelijke arbeidsovereenkomsten. Maar wat houdt die verplichting in de praktijk nu precies in? Onze specialist arbeidsrecht, Bart Post, vertelt u daar meer over in zijn vlog!

Voor meer informatie lees het artikel over dit onderwerp.