Direct contact met ons?
030 72 10 714
Stel direct een vraag

Opdrachtgevers

‹ Terug naar eerlijk interim professionals

Uw organisatie, uw mensen, uw visie, uw missie en uw core business zijn voor u als werkgever belangrijk. Indien uw mensen presteren, presteert uw organisatie.

Uw kernwaarden zijn essentieel voor uw business en daarmee voor de mensen die voor u werken. Zij treden naar buiten als ambassadeur van uw bedrijf en dragen daarmee de kernwaarden uit van waar u en uw organisatie voor staan. Uw werknemers zijn als het ware het visitekaartje van uw organisatie.

Wij faciliteren u graag met uw core business, door u te ontzorgen voor wat betreft de werving en selectie van interim inzet van capaciteit op het gebied van Legal en HR. Wij zoeken graag naar professionals die uw organisatie kunnen komen versterken vanuit uw kernwaarden. Daarmee is eerlijk interim professionals uw samenwerkingspartner op het gebied van Legal en HR.

Eerlijk interim professionals werkt vanuit haar kernwaarden, maar zoekt en matcht op basis van uw wensen en kernwaarden. Dat is de essentie van een juiste match. Maatwerk, kwalitatieve dienstverlening, heldere communicatie en transparante tarieven kenmerken de dienstverlening van eerlijk interim professionals. Eerlijk professionals onderscheidt zich door haar mensen en haar transparante tariefstructuur, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit. De mensen staan bij eerlijk altijd centraal.

Uiteraard onderhouden wij continu onze portefeuille met kandidaten met verschillende expertises en talenten, mocht u willen weten of wij u kunnen helpen bij uw vraagstuk, neemt u dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

Laatste video blog

Wat te doen met een zieke werknemer?

Gepubliceerd op 10 nov. 2017

Als werkgever kan je te maken krijgen met een zieke werknemer. Maar wat zijn als werkgever je rechten en plichten en hoe kan je een zieke werknemer helpen? Specialist arbeidsrecht Jony van Beers legt in 5 stappen uit wat je als werkgever kunt doen.