Direct contact met ons?
030 72 10 714
Stel direct een vraag

Kandidaten

‹ Terug naar eerlijk interim professionals

Neem jij de regie over je eigen carrière, maar vind je het lastig om grip te krijgen op de markt? Welke bedrijven zijn interessant voor je ontwikkeling, passen bij jouw ambitie en hanteren dezelfde kernwaarden als jijzelf? Of vind je het gewoon samen leuker dan alleen?

Eerlijk interim professionals helpt je verder met je zoektocht en kijkt verder dan je CV. Eerlijk interim professionals helpt je om je ambities te realiseren en heeft daarbij oog voor je wensen en ambities. Je kernwaarden zijn daarbij van groot belang voor de ultieme match. Ook de bewustwording van wat er in de markt speelt, waar behoefte aan is en hoe competenties en talenten hierop kunnen aansluiten zullen onderwerpen zijn die in deze gesprekken aan de orde kunnen komen.

Daarnaast kun je als eerlijk interim professional deelnemen aan alle activiteiten en trainingen die wij organiseren.

Mocht je interesse hebben in bel ons dan gerust voor een vrijblijvende afspraak.

Laatste video blog

Aanzegplicht bij tijdelijke arbeidsovereenkomsten

Gepubliceerd op 20 jan. 2017

De meeste werkgevers en werknemers weten inmiddels dat werkgevers een aanzegverplichting hebben bij tijdelijke arbeidsovereenkomsten. Maar wat houdt die verplichting in de praktijk nu precies in? Onze specialist arbeidsrecht, Bart Post, vertelt u daar meer over in zijn vlog!

Voor meer informatie lees het artikel over dit onderwerp.