Direct contact met ons?
030 72 10 714
Stel direct een vraag

Interim tarieven

‹ Terug naar eerlijk interim professionals

Eerlijk interim professionals werkt op basis van eerlijke en transparante tarieven en marges.

We komen graag met u kennismaken om te beoordelen wat we voor elkaar kunnen betekenen. Eerlijk interim professionals gelooft in een klantgerichte dienstverlening. We luisteren naar uw vraag en zullen samen met u de vraag achter de vraag helder krijgen. We leveren geen standaard diensten, maar uitsluitend maatwerk. Want uw specifieke vragen lenen zich niet voor een standaard antwoord.

Zoekt u een professional in verband met een capaciteitsvraagstuk of in verband met bepaalde expertise, bel ons dan voor een vrijblijvende kennismaking.

Eerlijk interim professionals is een onderdeel van de eerlijk holding en is de specialist op het gebied van interim capaciteit van de juiste mensen voor elke organisatie. Eerlijk interim professionals heeft zich gespecialiseerd op het gebied van management, legal en HR functies. Daarbij bemiddelt eerlijk interim professionals professionals met verschillende expertisen en variƫrend van 2 tot meer dan 15 jaar relevante werkervaring. De kernwaarden van eerlijkmetrecht zijn: toegankelijk, transparant en duurzaam. En dit ziet u terug in onze werkwijze.

Belt u gerust voor een vrijblijvende kennismaking met onze dienstverlening!

Laatste video blog

Aanzegplicht bij tijdelijke arbeidsovereenkomsten

Gepubliceerd op 20 jan. 2017

De meeste werkgevers en werknemers weten inmiddels dat werkgevers een aanzegverplichting hebben bij tijdelijke arbeidsovereenkomsten. Maar wat houdt die verplichting in de praktijk nu precies in? Onze specialist arbeidsrecht, Bart Post, vertelt u daar meer over in zijn vlog!

Voor meer informatie lees het artikel over dit onderwerp.