Direct contact met ons?
030 72 10 714
Stel direct een vraag

Interim tarieven

‹ Terug naar eerlijk interim professionals

Eerlijk interim professionals werkt op basis van eerlijke en transparante tarieven en marges.

We komen graag met u kennismaken om te beoordelen wat we voor elkaar kunnen betekenen. Eerlijk interim professionals gelooft in een klantgerichte dienstverlening. We luisteren naar uw vraag en zullen samen met u de vraag achter de vraag helder krijgen. We leveren geen standaard diensten, maar uitsluitend maatwerk. Want uw specifieke vragen lenen zich niet voor een standaard antwoord.

Zoekt u een professional in verband met een capaciteitsvraagstuk of in verband met bepaalde expertise, bel ons dan voor een vrijblijvende kennismaking.

Eerlijk interim professionals is een onderdeel van de eerlijk holding en is de specialist op het gebied van interim capaciteit van de juiste mensen voor elke organisatie. Eerlijk interim professionals heeft zich gespecialiseerd op het gebied van management, legal en HR functies. Daarbij bemiddelt eerlijk interim professionals professionals met verschillende expertisen en variƫrend van 2 tot meer dan 15 jaar relevante werkervaring. De kernwaarden van eerlijkmetrecht zijn: toegankelijk, transparant en duurzaam. En dit ziet u terug in onze werkwijze.

Belt u gerust voor een vrijblijvende kennismaking met onze dienstverlening!

Laatste video blog

Wat te doen met een zieke werknemer?

Gepubliceerd op 10 nov. 2017

Als werkgever kan je te maken krijgen met een zieke werknemer. Maar wat zijn als werkgever je rechten en plichten en hoe kan je een zieke werknemer helpen? Specialist arbeidsrecht Jony van Beers legt in 5 stappen uit wat je als werkgever kunt doen.