Direct contact met ons?
030 72 10 714

‘Snel extra expertise
in huis op het gewenste
kennisgebied’

Wie zijn eerlijk interim professionals?

Eerlijk professionals is de specialist op het gebied van interim capaciteit van  legal en HR functies. Wij  brengen mensen en organisaties samen. Niet alleen op basis van kennis en competenties, maar tevens op basis van kernwaarden.

Kernwaarden zijn belangrijk voor mensen. Deze zijn essentieel in zowel privé als zakelijke interactie. Dit geldt uiteraard ook voor organisaties. De cultuur binnen organisaties wordt bepaald door de kernwaarden op basis waarvan de mensen binnen een organisatie opereren.

Eerlijk professionals matcht op kennis, inhoud en competenties en op kernwaarden! Wanneer je vanuit je eigen kernwaarden opereert en ook nog inhoudelijk je kennis en ervaring kunt delen en ontwikkelen in een organisatie; dan werk je in je kracht en zit je op je plek. Mensen die vanuit hun kernwaarden werken, werken met een intrinsieke motivatie die een organisatie doet excelleren, gewoonweg omdat de basis van de samenwerking klopt. Mensen en organisaties werken dan samen vanuit dezelfde basis en opereren vanuit hun kracht. Dat is slim en dat maakt dat mensen stralen.

Wij stellen mensen en hun kernwaarden centraal, want dat is van essentieel belang in elk capaciteitsvraagstuk.

Laatste video blog

Aanzegplicht bij tijdelijke arbeidsovereenkomsten

Gepubliceerd op 20 jan. 2017

De meeste werkgevers en werknemers weten inmiddels dat werkgevers een aanzegverplichting hebben bij tijdelijke arbeidsovereenkomsten. Maar wat houdt die verplichting in de praktijk nu precies in? Onze specialist arbeidsrecht, Bart Post, vertelt u daar meer over in zijn vlog!

Voor meer informatie lees het artikel over dit onderwerp.