Direct contact met ons?
030 72 10 714

‘Opleidingen en trainingen ontwikkeld naar aanleiding van behoefte in de markt’

Wat is de eerlijk academy?

De eerlijk academy is een eigen opleidingsinitiatief van eerlijkmetrecht. De eerlijk academy heeft diverse trainingen ontwikkeld naar aanleiding van constateringen in de markt of wetswijzigingen. Daarnaast maakt de academy trainingen op maat voor onze opdrachtgevers.

Doelgroepen

Wij bieden trainingen aan:

Praktijkgerichte trainingen

Onze trainingen zijn praktijkgericht en interactief. Vanuit onze dagelijkse praktijk bespreken wij cases. Ook wordt de meest recente en relevante jurisprudentie behandeld aan de hand van praktijkvoorbeelden. Onze trainingen kenmerken zich door kleine, interactieve groepen (max. 10 deelnemers), waardoor er voldoende ruimte is voor praktische tips en het stellen van vragen.

Trainingslocaties

Alle trainingen kunnen zowel op locatie bij onze opdrachtgever, als op onze eigen trainingslocaties in Utrecht en ’s-Hertogenbosch plaatsvinden. De eerlijk academy is op- en ingericht door onze eigen eerlijk professionals en samenwerkingspartners die speciaal door ons geselecteerd zijn.

Trainingskalender

Onze trainingskalender vind je hier.

Meer informatie

Mocht je meer willen weten over de mogelijkheden, neem dan gerust contact op met Bianca Metsemakers.

Wij denken graag met je mee!

Laatste video blog

Wat te doen met een zieke werknemer?

Gepubliceerd op 10 nov. 2017

Als werkgever kan je te maken krijgen met een zieke werknemer. Maar wat zijn als werkgever je rechten en plichten en hoe kan je een zieke werknemer helpen? Specialist arbeidsrecht Jony van Beers legt in 5 stappen uit wat je als werkgever kunt doen.