Direct contact met ons?
030 72 10 714

‘Opleidingen en trainingen
ontwikkeld naar aanleiding van
behoefte in de markt’

Wat is de eerlijk academy?

De eerlijk academy is een eigen opleidingsinitiatief van eerlijkmetrecht. De eerlijk academy heeft diverse trainingen ontwikkeld naar aanleiding van constateringen in de markt of wetswijzigingen. Daarnaast maakt de academy trainingen op maat voor onze opdrachtgevers.

Doelgroepen

Wij bieden trainingen aan:

Praktijkgerichte trainingen

Onze trainingen zijn praktijkgericht en interactief. Vanuit onze dagelijkse praktijk bespreken wij cases. Ook wordt de meest recente en relevante jurisprudentie behandeld aan de hand van praktijkvoorbeelden. Onze trainingen kenmerken zich door kleine, interactieve groepen (max. 10 deelnemers), waardoor er voldoende ruimte is voor praktische tips en het stellen van vragen.

Trainingslocaties

Alle trainingen kunnen zowel op locatie bij onze opdrachtgever, als op onze eigen trainingslocaties in Utrecht en ’s-Hertogenbosch plaatsvinden. De eerlijk academy is op- en ingericht door onze eigen eerlijk professionals en samenwerkingspartners die speciaal door ons geselecteerd zijn.

Trainingskalender

Onze trainingskalender vind je hier.

Meer informatie

Mocht je meer willen weten, informeer dan gerust naar de mogelijkheden.

Wij denken graag met u mee!

Laatste video blog

Aanzegplicht bij tijdelijke arbeidsovereenkomsten

Gepubliceerd op 20 jan. 2017

De meeste werkgevers en werknemers weten inmiddels dat werkgevers een aanzegverplichting hebben bij tijdelijke arbeidsovereenkomsten. Maar wat houdt die verplichting in de praktijk nu precies in? Onze specialist arbeidsrecht, Bart Post, vertelt u daar meer over in zijn vlog!

Voor meer informatie lees het artikel over dit onderwerp.