Direct contact met ons?
030 72 10 714
Stel direct een vraag

Bestuursrecht

Iedere relatie tussen particulieren, bedrijven en overheden wordt gestuurd door het bestuursrecht. Kennis van het bestuursrecht is dan ook cruciaal voor een succesvolle samenwerking tussen particulieren, bedrijven en overheden.

Bij eerlijkmetrecht werken juristen, planologen en projectleiders die ervaring hebben met de diverse onderdelen van het bestuursrecht. Zij hebben deze ervaring opgedaan binnen zowel de overheid (gemeenten, provincies en ministeries) als binnen het bedrijfsleven (advies en consultancy).

Eerlijkmetrecht combineert een adviespraktijk met (interim) oplossingen. Wij kunnen u daardoor maatwerk bieden waarbij de meerwaarde voor u persoonlijk of uw organisatie voorop staat. Of het nu gaat om de realisatie van uw droomhuis, de uitbreiding van uw bedrijf of het tijdelijk versterken van een gemeentelijke organisatie, de specialisten van eerlijkmetrecht staan voor u klaar.

Eerlijkmetrecht is gespecialiseerd in het ruimtelijk bestuursrecht. Wij hebben ruime ervaring in het begeleiden van particulieren en ondernemers in het realiseren van hun ruimtelijke ordeningsdoelen. Wij helpen u bij van bestemmingsplannen en de aanverwante regelgeving zodat u weet waar uw kansen liggen. Wij brengen uw idee├źn bij de gemeente voor het voetlicht en helpen u bij het succesvol doorlopen van een bestemmingsplanprocedure.

De ervaring leert dat het vroegtijdig inschakelen van de juiste specialist bijdraagt aan het succes van uw project. Wij schrijven heldere adviezen op basis van eerlijke tarieven en transparante prijsafspraken.

Kijk voor de mogelijkheden op tarieven.

Laatste video blog

Ruimte voor ambitie begint met een goed bestemmingsplanverzoek

Gepubliceerd op 7 feb. 2016
Als ondernemer bent u voortdurend op zoek naar nieuwe kansen voor de ontwikkeling van uw bedrijf. De fysieke ruimte voor uw bedrijf wordt in sterke mate bepaald door het gemeentelijke bestemmingsplan, zowel als het gaat om het realiseren van gebouwen als het gebruik van die gebouwen.