Direct contact met ons?
030 72 10 714

Ben je zzp-er of opdrachtgever?

‹ Terug naar Arbeidsrecht

Hebt u een vraag over uw contracten of over een voorwaarde uit uw contracten? Of bent u zzp-er of opdrachtgever van zzp-ers en vraagt u zich af welke modelovereenkomst u dient te hanteren of wilt u advies over eventuele aanpassingen daarvan?

Eerlijkmetrecht kan zich goed voorstellen dat u zo snel mogelijk een specialist wilt spreken om te kunnen bepalen welke acties moeten worden ondernomen en wat u te wachten staat. Om die reden is onze organisatie zo ingericht dat u dezelfde dag nog met een specialist kunt spreken voor een eerste advies. Wij adviseren en begeleiden u verder graag op de manier die het beste bij u past. Hoewel de meeste zaken zonder tussenkomst van een kantonrechter kunnen worden opgelost, staan wij u ook graag bij wanneer er toch geprocedeerd moet worden.

Woont niet in de buurt van één van onze vestigingen? Dat is geen probleem. Door de communicatiemiddelen van tegenwoordig is het immers snel en eenvoudig om elkaar volledig via de telefoon, e-mail, fax en beeldbellen te informeren. Dit scheelt bovendien in de kosten.

Eerlijkmetrecht streeft duurzame relaties na en hoopt ook dat u na een goede ervaring met onze organisatie en wijze van dienstverlening uw zakelijke netwerk, vrienden, familie of kennissen met juridische vraagstukken naar ons doorverwijst.

Laatste video blog

Wat te doen met een zieke werknemer?

Gepubliceerd op 10 nov. 2017

Als werkgever kan je te maken krijgen met een zieke werknemer. Maar wat zijn als werkgever je rechten en plichten en hoe kan je een zieke werknemer helpen? Specialist arbeidsrecht Jony van Beers legt in 5 stappen uit wat je als werkgever kunt doen.