Direct contact met ons?
030 72 10 714
Door Imke Arts | 13 oktober 2016 | Arbeidsrecht

Onze nieuwe website online!

Zes jaar na de start van eerlijk konden we er niet meer omheen, onze websites waren aan vernieuwing toe! De oude websites bleken na zes jaar tijd niet meer te voldoen. En dus daar waar we de afgelopen zes jaar met verschillende labels en dus verschillende websites op het world wide web vindbaar waren, hebben we dat teruggebracht naar één naam en ook één website, te weten eerlijkmetrecht: www.eerlijkmetrecht.nl.

Op onze nieuwe website is te zien welke missie we nastreven: Business Happiness! Ook wordt direct duidelijk voor welke juridische diensten u bij ons terecht kunt. Eerlijkmetrecht bestaat uit drie pijlers te weten: eerlijk juridisch advies, eerlijk academy en eerlijk interim professionals. Daarnaast zijn onze inhoudelijke artikelen en vlogs beter en sneller vindbaar en zijn op de verschillende pagina’s ook handige functionele tools toegevoegd, denk aan bijvoorbeeld ‘de verborgen gebreken check’ via onze vastgoedpagina.

Uiteraard is deze nieuwe website niet zonder hulp van professionals tot stand gekomen en graag maken wij van de gelegenheid gebruik om hen via deze weg te danken: Marko Janssen en Olivier Keun van Capstone, hartelijk dank voor jullie geweldige technische kennis waardoor alles wat we wilden mogelijk was. Jeroen Dobber van VisualBits dankjewel voor jouw innovatiedrang en het feit dat je altijd voor ons klaar staat of dat nu vanuit Nederland is of Hongkong. En Frank Huijbregts van Made by Frank hartelijk dank voor jou onbegrensde geduld en de mooie creaties die wij zo goed bij ons vinden passen!

Neemt u gerust een kijkje op de website www.eerlijkmetrecht.nl en mocht u opmerkingen of verbeterpunten hebben, schroom dan niet om die met ons te delen.


Juridisch advies nodig?

Stel een vraag aan een van onze adviseurs.