Direct contact met ons?
030 72 10 714
Stel direct een vraag

Arbeidsrecht

Reorganisaties, ontslagen en (flexibele) samenwerkingsvormen, waaronder het vervallen van de VAR voor zzp-ers. Er verandert de laatste jaren veel in het landschap van het arbeidsrecht. Dat biedt soms voordelen, maar zeker ook uitdagingen. Voor werkgevers én werknemers en zzp-ers.

De juristen van eerlijkmetrecht en de advocaten van EMR advocaten zijn specialisten op het gebied van het arbeidsrecht. Arbeidsrecht in de breedste zin van het woord. Ze staan je bij op het moment dat je het nodig hebt of helpen je vervelende situaties te voorkomen. Juist vanwege hun specialisme, en achtergronden in onder meer de advocatuur, rechterlijke macht, het bedrijfsleven, de consultancy en werknemersorganisaties, hebben onze juristen veel parate kennis. Dat leidt tot kostenbesparing op de toch al scherpe tarieven van eerlijkmetrecht. Bovendien streven wij duurzaamheid na in onze relaties en dat zie je terug in onze adviezen.

Omdat we zowel voor werkgevers als werknemers werken zijn we bovendien in staat goed op de strategieën van de wederpartij in te spelen. Tot slot delen we natuurlijk binnen ons team onze kennis en ervaring. En daar profiteer je merkbaar van.

Wil je volledig ontzorgd worden, alleen af en toe een brief laten tegenlezen of even sparren, bij ons staat de klantvraag centraal en wij vinden alle vormen van dienstverlening interessant. Eerlijkmetrecht: hét betaalbare alternatief voor de gevestigde orde aan juridische dienstverlening!

We werken met eerlijke uurtarieven en hanteren transparante prijsafspraken.

Kijk voor de mogelijkheden op tarieven.

Laatste video blog

Aanzegplicht bij tijdelijke arbeidsovereenkomsten

Gepubliceerd op 20 jan. 2017

De meeste werkgevers en werknemers weten inmiddels dat werkgevers een aanzegverplichting hebben bij tijdelijke arbeidsovereenkomsten. Maar wat houdt die verplichting in de praktijk nu precies in? Onze specialist arbeidsrecht, Bart Post, vertelt u daar meer over in zijn vlog!

Voor meer informatie lees het artikel over dit onderwerp.