Direct contact met ons?
030 72 10 714
Stel direct een vraag

Ambtenarenrecht

De overheid moet de laatste jaren eigenlijk vrijwel continu bezuinigen en in overheidsorganisaties zoals gemeenten, scholen en ministeries groeit de onrust bij ambtenaren.

In afwachting van nog meer grote reorganisaties wordt alvast stilzwijgend gereorganiseerd. Daardoor kan ook jij met onzekerheid worden geconfronteerd. Bij eerlijkmetrecht kunnen wij je bijstaan bij problemen en onzekerheden met betrekking tot jouw rechtspositie.

Onze juristen zijn gespecialiseerd in het bijstaan en begeleiden van geschillen op het gebied van het ambtenarenrecht en het onderwijsrecht. Wij weten derhalve als geen ander hoe een ambtenaar of een werknemer in het onderwijs moet worden begeleid bij geschillen of problemen.

Voor snel en deskundig advies tegen zeer scherpe tarieven, ben je bij ons aan het juiste adres.

Wil je volledig ontzorgd worden, alleen af en toe een brief laten tegenlezen of even ruggenspraak houden, bij ons staat de klantvraag centraal en wij vinden alle vormen van dienstverlening interessant. Eerlijkmetrecht is hét betaalbare alternatief voor de gevestigde orde aan juridische dienstverlening!

We werken met eerlijke uurtarieven en hanteren transparante prijsafspraken. Kijk voor de mogelijkheden op tarieven.

Bel nu voor direct een eerste advies!

Laatste video blog

Disciplinaire maatregelen

Gepubliceerd op 27 dec. 2015
Als ambtenaar kunt u disciplinair worden gestraft indien u zich schuldig hebt gemaakt aan plichtsverzuim. Er zijn drie vormen van plichtsverzuim te onderscheiden.