Direct contact met ons?
030 72 10 714
Stel direct een vraag

Ambtenarenrecht

De overheid moet de laatste jaren eigenlijk vrijwel continu bezuinigen en in overheidsorganisaties zoals gemeenten, scholen en ministeries groeit de onrust bij ambtenaren.

In afwachting van nog meer grote reorganisaties wordt alvast stilzwijgend gereorganiseerd. Daardoor kan ook u met onzekerheid worden geconfronteerd. Bij eerlijkmetrecht kunnen wij u bijstaan bij problemen en onzekerheden met betrekking tot uw rechtspositie.

Onze juristen zijn gespecialiseerd in het bijstaan en begeleiden van geschillen op het gebied van het ambtenarenrecht en het onderwijsrecht. Wij weten derhalve als geen ander hoe een ambtenaar of een werknemer in het onderwijs moet worden begeleid bij geschillen of problemen.

Voor snel en deskundig advies tegen zeer scherpe tarieven, bent u bij ons aan het juiste adres.

Wilt u volledig ontzorgd worden, alleen af en toe een brief laten tegenlezen of even ruggenspraak houden, bij ons staat de klantvraag centraal en wij vinden alle vormen van dienstverlening interessant. Eerlijkmetrecht is hét betaalbare alternatief voor de gevestigde orde aan juridische dienstverlening!

We werken met eerlijke uurtarieven en hanteren transparante prijsafspraken. Kijk voor de mogelijkheden op tarieven.

Bel nu voor direct een eerste advies!

Laatste video blog

Wie is aansprakelijk voor verborgen gebreken bij een koopwoning?

Gepubliceerd op 30 nov. 2016
Nu de economie en woningmarkt blijven aantrekken, vinden er jaarlijks steeds meer woning transacties plaats. Het gevolg hiervan is dat kopers die verliefd zijn geworden op een huis, steeds minder voorafgaand onderzoek doen naar de staat van de woning aangezien er meer kapers op de kust zijn en dus snel een bod willen uitbrengen. In deze vlog zal Paul Richter uiteenzetten dat dit erg onverstandig is en zal hij nader ingaan op de risicoverdeling bij de aanwezigheid van gebreken aan de verkochte woning.

Voor meer informatie lees het artikel over dit onderwerp.